Geboren in Alkmaar (1945) woon en werk ik nu in Heerhugowaard.
Na de opleiding tot beeldend kunstenaar aan de Akademie voor Beeldende Kunst Arnhem voltooide ik de studie kunstpsychologie aan de Universiteit van Nijmegen.

Sinds 2000 schrijf ik gedichten. Kunstwerken vormen daarbij regelmatig een inspiratiebron. Ik ben redacteur van Het vrije vers, hét platform voor light verse en gebonden poëzie, en medewerker van het literaire e-zine Meander, waarvoor ik recensies en interviews schrijf. Zeven jaar lang leverde ik elke week een actueel snelsonnet aan voor www.gedichten.nl .

Van 2011 tot 2015 was ik Stadsdichter van Heerhugowaard. Eind 2014 verscheen Heerhugowaardse gedichten, de bundel met mijn 50 beste gedichten uit die periode. In 2015 kwam bij Uitgeverij Liverse de bundel Lichte en Bonte Gedichten uit. Het jaar erna werd Idioom van geluk (Uitgeverij Kontrast/Poëziefonds Open) gepresenteerd. In 2020 verscheen de tweede lightversebundel Vers gekruid. Eind april 2021 kwam mijn bundel met uitsluitend door kunst geïnspireerde poëzie uit, getiteld Voor waar genomen. Herfst 2022 is mijn derde lightversebundel 'Puntig licht' verschenen. Een voorpublicatie ervan is te lezen op Meander

Informatie over de uitgaven is te vinden onder de rubriek Bundels.